fbpx Companii | Agentia Star Family | Agentia Star Family Mergi la conţinutul principal
x

Companii

Companii

Serviciile oferite

Oferim servicii de recrutare de personal și companiilor care au nevoie de personal specializat, de la poziții de entry-level, până la poziții de management, din diverse industrii.

Abordăm personalizat fiecare proiect, identificăm canalele specifice de recrutare, oferim confidențialitate deplină, atât față de compania angajatoare, cât și față de candidați și oferim suport în perioada de garanție, în vederea unei integrări rapide și armonioase, cu noul angajat.

"Omul potrivit la locul potrivit" - este motto-ul nostru după care ne ghidăm întregul proces de recrutare, iar satisfacția clienților este obiectivul nostru.

menaj-curatenie

Cum Lucrăm

Scopul nostru este de a avea clienți mulțumiți și de aceea îți punem la dispoziție întreaga noastră experiență și expertiză în domeniul resurselor umane, ca rezultul final să te bucure.

Abordăm procesul de recrutare în mod profesionist: selectăm temeinic și intervievăm atent candidații, îți organizăm întâlnirile cu aceștia, te consiliem în vederea alegerii celei mai potrivite soluții și îți oferim consultanță în perioada de garanție, pentru acomodare și susținerea relației cu candidatul ales.

De unde ne selectăm candidații?

  1. Propriul site al agenției, ce colectează CV-uri, în urma anunțurilor postate
  2. Aplicații spontane din partea candidaților, pe site-ul agenției
  3. Site-uri specializate pe servicii de resurse umane
  4. Baza de date proprie de candidați
  5. Site-uri de socializare profesionale
  6. Recomandări din partea colaboratorilor /candidaților /specialiștilor în domeniul resurselor umane

Procesul de recrutare decurge astfel:

Stabilire Cerințe

Ne vei oferi detalii, atât despre cerințele postului, cât și despre persoana căutată. Vom semna apoi un contract de colaborare și ne vei plăti un avans din comisionul de recrutare.

Propunere Candidați

Vom identifica candidații potriviți, îți vom propune o "listă scurtă" cu max. 3 candidați eligibili și îți vom organiza interviurile cu ei, online sau la sediul tău.

Alegerea angajatului

Vei negocia condițiile de angajare cu persoana aleasă, veți semna oferta de angajare și apoi, ne vei plăti ultima tranșă din comisionul de recrutare.

Suport în perioada de garanție

Vom oferi consultanță în perioada de garanție, atât companiei angajatoare, cât și angajatului, pentru o integrare armonioasă și pentru susținerea relației de colaborare dintre părți.

Comisionul nostru

Pentru serviciile oferite, agenția noastră percepe un comision de recrutare, corelat cu complexitatea cerințelor postului respectiv, nivelul ierarhic din structura organizațională și perioada de garanție acordată.

Comisionul de recrutare acoperă toate cheltuielile agenției, generate de acest proces: analiza cerințelor, publicarea anunțurilor, selecția candidaților, evaluarea și intervievarea lor, organizarea interviurilor cu candidații, consilierea pentru alegerea celei mai potrivite variante, consultanță în perioada de garanție pentru susținerea relației de colaborare dintre părți.

Dacă vrei să începi o colaborare cu noi, vom semna un contract, ne vei achita un avans din comision și apoi demarăm procesului de recrutare.

Garanția serviciilor oferite

Dacă în perioada de garanție constați că nu ești mulțumit(ă) de persoana aleasă, îți vom stabili alte interviuri și îți vom înlocui persoana respectivă, o singură dată, fără niciun alt cost din partea ta.

Înlocuirea persoanei în perioada de garanție este însă condiționată de îndeplinirea simultană a 2 condiții:

  1. achitarea integrală a comisionului de recrutare;
  2. respectarea condițiilor de angajare agreate cu persoana angajată (ex. plata salariului la timp și în cuantumul agreat, plata eventualelor ore suplimentare peste programul agreat, remunerarea eventualelor sarcini suplimentare alocate și nediscutate inițial, etc).

În perioada de garanție, vei beneficia de consultanță (telefonic) din partea noastră, în așa fel încât acomodarea cu persoana aleasă să se facă într-o perioadă cât mai scurtă de timp. Simultan, vom menține legătura (telefonic) și cu persoana respectivă, ca să susținem crearea unei relații cu compania și acomodarea cu noile responsabilități.

SOLICIT OFERTĂ

Te așteptăm să colaborăm!

Alege agenția Star Family și împreună găsim soluția potrivită pentru afacerea ta!

Utilizam cookies pe acest site pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.

De asemenea, folosim servicii de analiza si publicitate.