fbpx Pentru Candidați | Agentia Star Family Mergi la conţinutul principal
x

Pentru Candidați

Pentru Candidați

Te ajutăm să îți găsești un loc de muncă

Găsirea unui loc de muncă necesită timp, efort și resurse din partea ta, însă noi putem să-ți oferim ajutor în identificarea acelui loc de muncă care ți se potrivește și te putem consilia ca să faci cea mai bună alegere pentru tine.

Înscrierea ta în baza noastră de date, consilierea oferită de specialiștii noștri și găsirea unui loc de muncă potrivit pentru tine sunt gratuite.

Cum Lucrăm

Scopul nostru este de a avea candidați mulțumiți și de aceea îți vom pune la dispoziție întreaga noastră experiență și expertiză în domeniul resurselor umane, pentru a-ți găsi locul de muncă potrivit așteptărilor tale.

Colaborarea ta cu agenția Star Family va decurge astfel:

Telefonic sau online (prin e-mail sau completând formularul online) ne vei da detalii despre postul de care ești interesat(ă), programul de lucru, salariul dorit, zona în care preferi să lucrezi, alte așteptări, etc.

Ulterior, te vom contacta telefonic și vom stabili un interviu pe WhatsApp (video), în timpul căruia vom evalua aptitudinile și abilitățile dobândite, nivelul tău de experiență pe post, vom verifica compatibilitatea ta cu cerințele posturilor în recrutare și îți vom face și o evaluare psihologică. 

Îți vom organiza interviurile cu familiile interesate să te cunoască, fie pe WhatsApp (video), fie într-o altă locație dorită de familii și vei beneficia de suport din partea noastră, în vederea alegerii celei mai potrivite variante pentru tine.

Condițiile de angajare (ex. responsabilitățile postului, programul de lucru, salariul, eventuale beneficii, locația de lucru, etc) le vei discuta cu familia-angajator, în prezența reprezentantului agenției Star Family, în timpul interviului.

Dacă te decizi să accepți una din ofertele propuse de familii, vei începe o perioadă de probă la familia respectivă, care ar putea fi confirmată, în final. În toată această perioadă, vei beneficia de suportul nostru, în mod gratuit, pentru acomodare și susținerea relației cu noul tău angajator.

Dacă în perioada de probă vei considera că nu ești compatibil(ă) cu cerințele postului respectiv, sau pur și simplu nu dorești să continui colaborarea cu acea familie, noi te vom prezenta, în continuare și altor familii, până când îți vei găsi locul de muncă care să-ți placă și în care să te simți confortabil.

Ne vei pune la dispoziție următoarele documente:

a) Copia CI (carte de identitate)

b) Copia diplomei de studii /alte calificări pe care le ai

c) Adeverința de la medicul de familie –atestă că ești apt(ă) de muncă și nu ai boli contagioase

d) Copia cazierului judiciar

e) Recomandări de la fostul/actualul angajator – pe care le vom verifica, ulterior

f) Copia permisului de conducere (dacă este cazul)

În caz în care nu ești în posesia tuturor documentelor de mai sus, stabilim ulterior o dată când ni le vei putea trimite pe WhatsApp /e-mail.

Toate aceste documente, vor face parte dintr-un dosar personal, ce va fi pus doar la dispoziția familiei angajatoare, în cazul în care vei fi angajat(ă) – vom semna un contract, prin care îți vei da consimțământul să-ți prelucrăm datele tale personale și să le punem, ulterior, la dispoziția viitorului tău angajator. 

ingrijire batrani bolnavi
Caut Loc de Muncă

Te așteptăm să colaborăm!

Cu agenția Star Family îți poți găsi locul de muncă mult dorit!

Utilizam cookies pe acest site pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.

De asemenea, folosim servicii de analiza si publicitate.